-
Вигляд9
30 хв.
4 порції
Моя сім’я просто обожнює оселедця під шубою, тому ми готуємо її дуже часто. Якось довелося зробити салат з перепелиними яйцями. Вийшло смачно та корисно. Раджу і вам скуштувати цей цікавий рецепт!
складові
-
Оселедець (слабосолений) –
1 штука -
Буряк (відварений) –
250 г -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Перепелині яйця (варені) –
10 штук -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Зелена цибуля –
2 стебла -
Майонез –
180 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Оселедець очистіть, випатрайте і дрібно наріжте.
Подрібніть обидва види цибулі. Яйця та варені овочі натріть на тертці. Одне яйце залиште для прикраси салату.
На широкій тарілці викладіть картоплю, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.
Додайте шарами перепелині яйця, цибулю, оселедець, зелену цибулю і моркву. Присипте перцем, посоліть та додайте майонез.
Викладіть буряк, розрівняйте, прикрасьте яйцем та зеленою цибулею. Наполягайте салат 2:00 в холодильнику.
Leave a Review