Оселедець під шубою з перепелиними яйцями

  • Вигляд
    9

30 хв.

4 порції

Моя сім’я просто обожнює оселедця під шубою, тому ми готуємо її дуже часто. Якось довелося зробити салат з перепелиними яйцями. Вийшло смачно та корисно. Раджу і вам скуштувати цей цікавий рецепт!

складові

  • Оселедець (слабосолений) –
    1 штука
  • Буряк (відварений) –
    250 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Перепелині яйця (варені) –
    10 штук
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Зелена цибуля –
    2 стебла
  • Майонез –
    180 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Оселедець очистіть, випатрайте і дрібно наріжте.


Подрібніть обидва види цибулі. Яйця та варені овочі натріть на тертці. Одне яйце залиште для прикраси салату.

Оселедець під шубою з перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 2

На широкій тарілці викладіть картоплю, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.

Оселедець під шубою з перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 3

Додайте шарами перепелині яйця, цибулю, оселедець, зелену цибулю і моркву. Присипте перцем, посоліть та додайте майонез.

Оселедець під шубою з перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 4

Викладіть буряк, розрівняйте, прикрасьте яйцем та зеленою цибулею. Наполягайте салат 2:00 в холодильнику.

Оселедець під шубою з перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]